20.4.14

JŪS TIK ŽINOKIT, KO NORIT


"Moteris nusprendė imtis tiklaraštininkės karjeros tam, kad galėtų keltis vėlai. Po pusės metų savo norų pradėjo keltis septintą ryto."


Atsikėliau visa pulsuojanti nuo vakarykščių trijų puodelių kavos. Mušantis karštis ir iš krūtinės lipanti širdis įsakmiu tonu teigė – šiandien kavos nebus. Bent pusryčiams.



Viskas kaip ir ne taip. Nuotaika bjauri. Iš inercijos suvalgau krūvą skanių, bet netobulų sumuštinių (o juk kam valgyti netobulus(??), sako asmeninė taisyklė). Ir visgi sumanau pasidaryti kavos.

 Ji – mano 2013 metų atradimas. Verčia jaustis blogai (kartais), bet kartu yra degalai veiklumo varikliui. Iškart įmuosi darbų. Paskambinu dėl naujo telefono. Maloniai pasipliurpiam su baisiai kalbiu pardavėju. Bet smagu. Galutinis ginklas bjaurios nuotaikos epopėjoje – muzika.
































Pop hitų emociškai paveikta pusvalandį šoku, darau pratimus. Sportuoju?? Ir dar savo noru! ..visa baisingai laiminga. Ir pačiai kartais klaustukai kirba kaip čia taip...

































O dabar.. o dabar guliu ant žemės. Aplinkui knygos krūvom įsitaisiusios. Smilkalai. Specialiai mokymuisi ir rytui pritaikytas jazzovas playlistas iš naujo visų laikų geriausio atradimo 8tracks.com.



















Nieko nedaryti per prievartą. Pagaliau supratau. 
Kai jautiesi gerai, viskas pasidaro savaime.

O Jūs... O Jūs tik žinokite ko norit...
Rūta



4 comments:

  1. Tikrai pasiilgau tavo šiltų įrašų ir skanių nuotraukų! Nepradink! :)

    ReplyDelete
  2. Tavo įrašas sukėlė daug pamąstymų, bet ar imsiuosi veiksmų... nežinau... neužtenka drąsos, nes viskas ko nori yra apraizgyta apribojimais... bet tikrai, gerai, kad sugrįžai! Pats pirmasis sakinys - labai patiko :)

    ReplyDelete
  3. Koks žavus pozityvumas :)) Sukėlė stiprią nostalgiją Paryžiui :D

    ReplyDelete
  4. O dievai kaip kvatojausi iš pirmosios citatos :)

    ReplyDelete